Att göra

Mullsjö bjuder på en rik och omväxlande natur. Här finns gott om svamp och bär men du kan naturligtvis också strosa runt på alla de vägar och stigar som naturen bjuder. Det är rätt kuperat och längst upp på höjderna ser du havet. Här nedan får du en beskrivning av några utvalda platser och aktiviteter.

Mullsjö badplats

På sommaren är badplatsen den givna samlingsplatsen, med fin sandstrand, bryggor, beachvolleyplan och grillplats. Badplatsen ligger på östra sidan av sjön och du kan cykla eller promenera dit via ex Mullsjö Runt-spåret. Du kan även åka bil, bilparkering finns. Badplatsen har omklädningshytter och toaletter.

Sannabben

Sannabben ligger avskilt och har grillstuga och en liten fin sandstrand. Vid solnedgången är det bara att låta romantiken blomma ut. Promenera ca 1,2 km norrut från badstranden.

Mullsjön runt-spåret

Mullsjö har ett fantastiskt motionsspår runt sjön. Om man går över dammbron är spåret 6,3 km och om man går ut till Hörneforsvägen blir sträckan 7,5 km. Mullsjön Runt-tävlingen går på 7,5 km-spåret.
Efter spåret på den östra sidan av sjön, finns en brevlåda uppsatt. Lägg en lapp med namn och telefonnummer i lådan när du passerar, så deltar du i ett lotteri där första pris är en fruktkorg. Dragningen sker varje höst i samband med ett styrelsemöte.

Fiske

För den fiskeintresserade är Mullsjön rik på gädda och abborre. Sjön ingår i Hörnåns FVO. För bofasta i Mullsjö behövs dock inget fiskekort för fiske i sjön.

https://www.fiskekort.se/hornan/

Mullsjöcupen

Mullsjöcupen är en tvådagars rallytävling som genomförs i Mullsjö, vanligtvis i mars varje år med ett 50-tal deltagare. Arrangör är Vännäs Motorklubb. Mullsjö Bygdegårdsförening står för serveringen.

Mullsjön Runt

Mullsjön Runt är en anrik löpartävling för knattar, barn och vuxna. Knattar springer 400 m, barn 2,5 km och vuxna springer 7,5 km. Tävlingen går i juni.