Sommarcafé med loppis 2020

Torsdag den 2/7 mellan kl.18 – 21 gör vi ett försök med café och loppis på Bygdegården, trots coronapandemin. Tråkigt tycker vi, när nästan allt ställs in denna sommar.
Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer och lägger stor vikt vid att serveringen till stor del ska ske utomhus.  Ingen trängsel får uppstå, samt att det ska gå bra att hålla avstånd. Du som känner dig helt frisk är varmt välkommen. I händelse av att besökarantalet skulle bli fler än 50 personer samtidigt, kan du komma att avvisas, vilket vi vill att du ska vara medveten om. Det finns då möjlighet att köpa ”Take away-fika” som du kan ta med hem, eller varför inte åka till vår fina badplats, där bord och sittplatser finns tillgängliga. Passa på att ta ett dopp!
Eventuella ändringar kommer att meddelas på vår hemsida: www.mullsjo-nordmaling, samt vår Facebook-sida: Mullsjö Nordmaling, senast kl.12 den aktuella dagen. Vi tar kort och Swish, helst inga kontanter.
Om försöket faller väl ut kommer arrangemanget att upprepas ytterligare några torsdagar. Annonsering om detta kommer i så fall att finnas på våra sociala medier.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *